top of page
Fotografie: Oof Verschuren
Tom Hilleges (1).jpg

Vrijheidsprogamma

Op 5 mei vieren we door heel de stad samen de vrijheid!

Makers en kunstenaars hebben de kracht van verbeelding, en verbeelding is een essentieel component van het samen ontwerpen van de toekomst. Als we ons geen voorstelling kunnen maken in welke stad we willen wonen, dan kunnen we het ook niet realiseren. Ontdek hieronder de culturele snacks geserveerd zullen worden!

Anchor 1

Culturele snacks

Zie voor alle maaltijden ook de eet mee pagina!

Vrijheidswerken
Na een succesvolle jaar met diverse culturele vrijheidswerken in 2021 zien we deze dit jaar weer terug! Dit jaar bestaan de Vrijheidswerken uit de fotoserie Soep Stories, tv-programma Soep Dates & de vrijheidsongs playlist op Spotify.

vrijheidsmaaltijd-tolhuistuin-2019_32924004487_o.jpg

Bevrijdingsfestival

Het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, de Rotterdamse Vrijheidsmaaltijden en Dudok Horeca Groep organiseren een Vrijheidslunch voorafgaand aan het Bevrijdingsfestival in Het Park. We nodigen raadsleden van de Gemeente Rotterdam en jongeren van Young010 uit om aan te schuiven voor een Vrijheidslunch, om elkaar te ontmoeten en het gesprek over (on)vrijheid te voeren.

Ishmail.jpg

Vrijheidsmaaltijd - Afrikaanderplein

Op het Afrikaanderplein zullen er onder begeleiding van o.a. muziek, gesprekskaarten en gespreksleiders met 48 genodigde 2 verschillende maaltijden gegeten worden en zal er gestuurd worden op culturele verbinding.

Vrijheidsmaaltijd
132390_bevrijdingsdag-5-mei.jpeg
Bevrijdingsmaaltijd
Piet-Parra-Blik-campagnebeeld-staand.png
bottom of page