top of page

Tip: muziek, dans en soep in het Groot Handelsgebouw

Bijgewerkt op: 20 apr. 2022

In het icoon van de wederopbouw organiseren we op 5 mei een grote Vrijheidsmaaltijd . Dwaal samen door het enorme, imposante gebouw en laat je op bijzondere plekken verrassen door muziek, kunst én de Vrijheidssoep. Het dak met waanzinnig uitzicht over de stad zal hierin natuurlijk niet ontbreken.


Het evenement start op 5 mei om 18.00 uur, waarna je met een gids door het gebouw mag dwalen. Van bijzondere rauwe kantoorruimtes, de geweldige architectuur tot het enorme dak waar je 360 graden uitzicht hebt over de stad. Op onconventionele en adembenemende plekken ontdek je samen meer over het gebouw en wat het thema vrijheid voor Rotterdamers betekent. Met het diner kom je samen, om elkaar meer te leren kennen op een plek die je niet snel vergeet.


Win tickets voor de Vrijheidsmaaltijd in het GHG

Er zijn 100 plekken beschikbaar, die we verdelen onder bewoners van de Diergaardesingel, huurders én via een winactie met De Havenloods.

Woon je tegenover GHG?

Buren van het GHG kunnen max. 2 plekken bemachtigen door een mail te sturen naar hallo@vrijheidsmaaltijden.nl (op=op).

Havenloods-actie

Je kunt 2 plekken voor deze Vrijheidsmaaltijd bemachtigen door mee te doen aan de actie die we in samenwerking met De Havenloods hebben opgezet.

  1. Bemachtig de Havenloods en zoek het artikel met poster op (kan online of op print)

  2. Hang de poster voor je raam

  3. Maak een foto van de poster

  4. Deel de poster via email of socials hallo@vrijheidsmaaltijden.nl of @vrijheidsmaaltijden010

Praktische informatie

Datum: donderdag 5 mei Tijdstip: 18.00 - 21.00 uur Waar: Groot Handelsgebouw (GHG) Programma: muziek, kunst, performance en de Vrijheidssoep Tickets: gratis via Havenloods-winactie en uitnodiging aan buren

Comments


Nick-Toet---Vrijheidssoep-2024---webjpg.jpg
Artboard 156_2x.png

Blik op de soep

Oud en Nieuw heeft de oliebol, Bevrijdingsdag heeft de Vrijheidssoep! In 2024 is het recept van Youtuber, tv-presentator en kok Nick Toet, die je onder andere kunt kennen van de Taarten van Babel. Hij heeft een overheerlijke tomatensoep voor ons gemaakt met miso en kapucijners, geïnspireerd op de favoriete soep van zijn oma.

 

Wil jij die soep nu ook zo graag proeven? Dat kan want je kunt de soep kopen op meerdere plekken in Rotterdam rondom 5 mei, natuurlijk aanschuiven op Bevrijdingsdag of het recept zelf maken!

bottom of page