top of page

Help mee met de Vrijheidsmaaltijden

Bijgewerkt op: 16 apr. 2022

Help ook mee om met de Rotterdamse Vrijheidsmaaltijden de vrijheid te delen en word deel van de VrijheidsCrew. Zo zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om soep in je eigen buurt te bezorgen en te helpen bij de organisatie van een Vrijheidsmaaltijd. Een groot deel van de ruim 10.000 blikken Vrijheidssoep komen terecht bij Rotterdammers die het extra verdienen. Denk hierbij aan nieuwkomers, daklozen en ouderen. Meld je aan
Samen delen we de vrijheid

Vele handen maken licht werk. We zoeken honderd vrijwilligers die met ons de vrijheid in heel Rotterdam willen delen, zodat zoveel mogelijk stadsgenoten mee kunnen doen. Help mee in de pop-up Soepshop in het Groot Handelsgebouw, bezorg blikken soep bij Rotterdammers thuis en/of help mee bij de organisatie van een vrijheidsmaaltijd. Zoals de Vrijheidsmaaltijd XL op het Afrikaanderplein of een zorgcentrum.


Was leuk om te doen! Alleen maar blije mensen 😃 Top actie 👌🏻” - bezorgvrijwilliger Sjoerd

Comments


Nick-Toet---Vrijheidssoep-2024---webjpg.jpg
Artboard 156_2x.png

Blik op de soep

Oud en Nieuw heeft de oliebol, Bevrijdingsdag heeft de Vrijheidssoep! In 2024 is het recept van Youtuber, tv-presentator en kok Nick Toet, die je onder andere kunt kennen van de Taarten van Babel. Hij heeft een overheerlijke tomatensoep voor ons gemaakt met miso en kapucijners, geïnspireerd op de favoriete soep van zijn oma.

 

Wil jij die soep nu ook zo graag proeven? Dat kan want je kunt de soep kopen op meerdere plekken in Rotterdam rondom 5 mei, natuurlijk aanschuiven op Bevrijdingsdag of het recept zelf maken!

bottom of page