top of page

Piet Parra x Nick Toet blik Vrijheidssoep nu in Soep Shops

Haal nu je collectors item blik Vrijheidssoep 2024 bij 1 van onze 5 soep shopsNick toet met een blik Vrijheidssoep

Van 29 april t/m 5 mei 2024 is het blik Vrijheidssoep voor €5 per stuk te koop bij onze omgetoverde Soep Shops. Met de aanschaf van een blik Vrijheidssoep steun je tegelijk een andere Rotterdammer.

Waar vind je de soep shops?


Piet Parra

Parra, oorspronkelijke naam Pieter Janssen, werd geboren in 1976 en is een Nederlandse kunstenaar en vormgever die wereldwijd erkenning heeft gekregen voor zijn unieke en levendige stijl. Als kind van Amsterdam begon Parra zijn artistieke ontdekkingstocht als graffitikunstenaar op straat. Deze wereldberoemde kunstenaar is de kunstenaar van de huisstijl van de Rotterdamse Vrijheidsmaaltijden. En elk jaar ontwerpt hij een nieuw one-of-a-kind etiket van de blik Vrijheidssoep. Het resultaat is een collectors item die alleen rond 5 mei verkrijgbaar is. 


Nick Toet

Een tomatensoep zoals je die nog nooit hebt geproefd, door de toevoeging van miso en frisse bosui. Elk jaar ontwikkelt een Nederlandse chef een uniek recept voor de Vrijheidssoep. Dit jaar is Youtuber, tv-presentator, auteur en kok Nick Toet de chef van de Vrijheidssoep. Een heerlijke soep die je precies de juiste comfort geeft die je verwacht van een tomatensoep, maar dan met een verrassende twist.


Comments


Nick-Toet---Vrijheidssoep-2024---webjpg.jpg
Artboard 156_2x.png

Blik op de soep

Oud en Nieuw heeft de oliebol, Bevrijdingsdag heeft de Vrijheidssoep! In 2024 is het recept van Youtuber, tv-presentator en kok Nick Toet, die je onder andere kunt kennen van de Taarten van Babel. Hij heeft een overheerlijke tomatensoep voor ons gemaakt met miso en kapucijners, geïnspireerd op de favoriete soep van zijn oma.

 

Wil jij die soep nu ook zo graag proeven? Dat kan want je kunt de soep kopen op meerdere plekken in Rotterdam rondom 5 mei, natuurlijk aanschuiven op Bevrijdingsdag of het recept zelf maken!

bottom of page