top of page
4_Eli.jpg

Fotografie: Naomi He-Ji van Heck

-Eli

Wat belangrijke dingen over mij: ik ben trans non binary en mijn pronouns zijn die/hen/hun of in het Engels they/them/theirs. Daarnaast heb ik autisme. Dat zijn factoren die elke dag een grote rol spelen in mijn leven. 

 

Ik ben drag artiest, plussize model, part of the Milkshake family, ambassadeur bij Club NYX in Amsterdam en mijn lievelingskleur – as you can tell – is roze. In deze cis wereld word ik erkend als vrouw, maar dit ben ik niet. Dit is vaak heel lastig. Zeker als het gaat om intimidatie op straat. Ik heb het al te vaak meegemaakt en dit heeft mij enorm beschadigd als persoon. Ook mijn kijk op mensen. Ik wil gewoon erkend worden voor wie ik ben en in mijn waarden gelaten worden. Ik vind dat iedereen dat verdient met goede intenties en een open hart. 

 

Voor mij betekent vrijheid zorgeloos over straat kunnen lopen. Vrijheid is kleding dragen die jou  gelukkig maakt en niemand direct pijn doet. Vrijheid is handjes vasthouden met mijn maatjes en houden van elkaar. Imperfectie kunnen tonen zonder afgekraakt te worden. Maar ook leren van je fouten en verantwoordelijk gehouden worden voor wanneer iets toxic is. We moeten allemaal groeien en dat gaat met vallen en opstaan.

Vrijheidsplaylist 

Mijn vrijheidsnummer is hands down Koning van de Camping van Gerson Main. Die gozer is zo'n goeie en lieve levensgenieter. Ook So Many Days van Anne-Fay. Een van de leukste mensen die ik heb mogen ontmoeten en soms nog langs zie komen op evenementen van Milkshake.

"Ik voel me vrij als ik hand in hand loop met een meisje of ander queer individu in ultra gay outfitjes."

Meer Soep stories?

VRIJHEIDSSOEP_BLIK-vrijstaand.png
bottom of page