top of page
< Terug naar het overzicht

Het verhaal van Ashley

"Ik voel me vrij als ik bij mijn vriendinnen ben,
dan ben ik echt mezelf."
​- Ashley

Vrijheid betekent voor mij alles, want als we geen vrijheid hadden, had ik mijn leven niet kunnen leiden zoals ik nu doe en mijn eigen mening niet kunnen hebben. Helaas kan je in sommig landen niet wat je in Nederland kan en dat vind ik best erg. Ik zou daar graag verandering in willen zien en wil dat elk land vrijheid heeft. Nu in deze corona periode voel ik me wel minder vrij. Ik kan bijvoorbeeld niet zomaar naar een winkel om te shoppen. Ook hoor ik soms van andere kinderen dat zij thuis niet hun mening mogen geven van hun ouders en dat vind ik ook echt erg.

Als ik me vrij voel dan ben ik heel blij omdat ik alles kan doen. Zeker als ik bij vriendinnen ben voel ik me echt mezelf, we doen leuke dingen en doen lekker gek samen.

Vrijheidsplaylist

Ik word altijd heel blij als ik het liedje Someone To You van Banners hoor. Ik ga dan altijd heel hard meezingen in de auto. Het liedje gaat over liefde en het is ook gebruikt in een film die mij heel erg blij maakt. Het liedje heeft daarom echt een betekenis voor mij.

Fotografie: Lou Muuse

Vrijheidssongs​

Beluister en volg hieronder de Vrijheidsmaaltijden playlist op Spotify!

bottom of page