top of page
< Terug naar het overzicht

Het verhaal van Lisa

"Ik voel mij vrij als ik dans."
​-Lisa

Ik kom oorspronkelijk uit Geervliet, een dorpje onder de rook van Rotterdam. Ik heb 4 jaar in Amsterdam gestudeerd en woon nu zo’n 3 jaar in Rotterdam. De stad waar mijn hart ligt. Ik ben een kleine chaotische druktemaker. Ik ben iemand die erg gedreven is en geen blad voor haar mond heeft. Ik ben graag onder de mensen en houd van nieuwe mensen ontmoeten. Ik baal dan ook dat dit momenteel veel moeilijker is.

Momenteel is het gevoel van vrijheid niet echt aanwezig aangezien we elke stap die we zetten goed moeten uitdenken. ‘Zijn er niet al te veel mensen binnen? Heb ik mijn mondkapjes wel bij me? Kan ik mijn vrienden thuis uitnodigen? En ‘Wanneer mogen we dan weer gaan en staan waar we willen?’ Deze vragen zitten momenteel vaak in mijn hoofd.

Vrijheid betekent voor mij volledig jezelf kunnen zijn. Kunnen gaan en staan waar je wil zonder daar iets voor hoeven in te leveren of compromissen te sluiten. Vrijheid betekent voor mij ook in het moment leven en mogen genieten van de kleine dingen in het leven.

Vrijheidsplaylist

Don’t Stop Me Now van Queen is echt mijn vrijheidsnummer. Dit nummer geeft mij het gevoel dat ik alles aankan. De wereld is van mij en niets zal me in de weg staan.

Fotografie: Mark Bolk

Vrijheidssongs​

Beluister en volg hieronder de Vrijheidsmaaltijden playlist op Spotify!

bottom of page