top of page
DV_VrijheidsStories-4907-web.jpg
Artboard 165_2x.png

VrijheidsStories

Wat betekent vrijheid voor Rotterdam? Jaarlijks vragen we talentvolle Rotterdamse fotografen om die verhalen door hun camera vast te leggen. Dit jaar zijn dat Michelle Urbiztondo en Damon Vervoort. Hun fotoserie vind je op deze pagina.

Vorige edities waren het Jari Nuno, Weia Tan, Mark Bolk, Lou Muuse en Naomi He-ji van Heck. Binnenkort maken we de nieuwe fotografen en hun foto's bekend. Het resultaat is een waanzinnige portretserie waar uiteenlopende Rotterdammers hun verhaal met jou delen. 
Artboard 166 copy_2x.png

Meester over zichzelf

Als fotograaf Michelle Urbiztondo begin april de opdracht krijgt om een portretserie te maken voor de Vrijheidsmaaltijden, voelt ze dat dit een serie wordt die heel dicht bij haar moet liggen. Zo dichtbij dat ze ‘t kan aanraken. 

Dit wordt een serie over ‘t altijd streven naar beter. Dit wordt het verhaal over haar moeder en haarzelf: het verhaal van immigranten.
Meester_Over_Zichzelf_Urbiztondo_buuf_Schouten-WEB.jpg
Artboard 166_2x.png

Try this at home

Fotograaf Damon Vervoort is meteen hooked, als hij voor het eerst binnenstapt bij een thuistatoeëerder. Voor de Vrijheidsmaaltijden portretteerde hij vier van deze Rotterdamse tatoeëerders die twee liefdes delen: inkt en vrijheid.
DV_VrijheidsStories-4864-web.jpg

Fotografen

Damon Vervoort.jpeg

Damon Vervoort

Fotograaf

Michelle Urbiztondo 2.jpg

Michelle Urbiztondo

 Fotograaf

bottom of page