top of page

VrijheidsStories

De fotografen

Naomi van Heck.jpeg

Naomi  He-Ji van Heck
Naomi is fotograaf, kunstenaar, muzikant, performer en filmmaker. In haar werk stelt ze gender, seksualiteit en haar eigen roots centraal. Van Heck startte enkele jaren geleden het populaire fotografieproject Humans of Rotterdam, geïnspireerd op het wereldberoemde Humans of New York. Haar doel is de kijker uit z’n realiteit te trekken en inzichten te laten zien waar mensen liever niet naar kijken. Daarmee wil ze graag onderwerpen meer bespreekbaar maken. 

Mark Bolk.jpeg

Mark Bolk

Mark is afgestudeerd fotograaf en geboren en getogen in Rotterdam. In zijn foto’s is vooral zijn liefde voor Rotterdam West te zien. “De plekken die mij het meest inspireren om foto’s te maken zijn de Kruiskade en de 1e Middellandstraat. Soms fotografeer ik mensen niet eens omdat ze er tof uit zien, maar omdat ik gewoon benieuwd ben naar hun verhaal”, aldus Bolk. Zijn passie ligt dan ook bij portretten: het hele proces van het conceptualiseren tot het produceren van het beeld dat hij voor ogen heeft.

Lou Muuse.jpeg

Lou Muuse

Lou is een Rotterdamse fotograaf, online content creator & video reporter. In haar werk houdt ze zich bezig met actieve debatten en onderwerpen in de samenleving. De onderwerpen waar ze interesse in heeft benaderd op antropologische wijze en met een journalistiek en nieuwsgierig oog. Vragen die zij zich stelt in haar werk zijn bijvoorbeeld: Hoe is de Islam gerepresenteerd in Nederland? Waar slapen asielzoekers? En waarom hebben landen grenzen? Met haar werk vertelt ze die verhalen.

Heb je zelf een bijzonder verhaal over vrijheid? 

Deel het met ons!

Bedankt voor het delen! We nemen contact met je op

Verhaal delen
bottom of page